El8 3.0 en ny generation av eldrivna transportvagnar är här

Starke Arvid arbetar ständigt för att driva branschen framåt med ergonomiska, effektiva och ekonomiska produkter. Vi utvecklar, vi tillverkar och vi driver marknaden framåt tillsammans med våra användare. Vi har nu tillsammans med er kunnat ta fram en ny och förbättrad elektrisk transportvagn, nämligen El8 3.0 !

Med Starke Arvids El8 transporterar en enda person enkelt laster på upp till 1200 kg gips. Det elektriska driftsystemet med drivning på bägge bakhjulen och en boggi bakaxel gör att El8:an tar sig fram även på ojämna underlag och minskar belastningen på användaren. Förutom att jobbet blir roligare får arbetslaget dessutom tid över för annat, till exempel montering, vilket höjer både effektiviteten och lönsamheten.

EL8 3.0 är utformad för ökad ergonomi och effektivitet i byggprocessen och är den absolut säkraste produkten i kategorin. Utrustad med bland annat dödmansgrepp som innebär att man måste trycka in handtaget för aktivera maskinen, dvs ingen risk för att man kommer åt något av misstag så vagnen kommer i rullning. Förutom dödmansgrepp är vagnen utrustad med nödstopp och klämskydd eller påkörningsskydd som gör att vagnen backar undan vid motstånd.

Fler starka nyheter

Ladda fler poster